Is Cryptohopper veilig om te gebruiken?

Wij besteden veel tijd aan onze veiligheid, dus je account is veilig bij ons. We hebben geen toestemming nodig om je geld op te nemen, dus in het onwaarschijnlijke geval van een datalek is het voor hackers nog steeds onmogelijk om toegang te krijgen tot uw geld. Het is bekend dat de beurzen waar wij mee werken veel tijd en geld in hun veiligheid besteden, dus je geld moet veilig bij hen zijn.

Als je extra beveiliging op je account wilt hebben, raden wij je aan om twee-factor authenticatie (2FA) te activeren. Dit helpt erg veel met het beveiligen van je account.

Onze website wordt beschermd door Cloudflare, en deze heeft een web applicatie firewall en Ddos-bescherming actief op onze website. Het Cryptohopper platform wordt gehost op Amazon Web Services en onze servers zijn door hen beveiligd. Alle opgeslagen wachtwoorden en API-sleutels worden gecodeerd in onze database.