Kan je de IP adres van Cryptohopper whitelisten?

Helaas is het whitelisten van IP adressen niet beschikbaar voor Cryptohopper. Dit komt omdat we een cloud-based platform zijn, gebouwd op een groot aantal servers met veel IP adressen die voortdurend veranderen. Servers worden elke minuut toegevoegd en verwijderd. Om het mogelijk te maken om IP whitelisting voor Cryptohopper toe te voegen zouden we een NAT gateway moeten toevoegen die de cloud en het schaalbare platform dat we nu hebben gebouwd zou kunnen beschadigen.