Kan geen nieuwe trade vinden of geen strategie vinden

Could not find a new target or no strategy set

Dit bericht kan twee dingen betekenen:
- Je hebt geen strategie geselecteerd, selecteer een strategie in je configuratie.Als je alleen op signalen wilt handelen, kun je "Geen strategie, alleen handmatige / externe doelen" selecteren.

- Je hopper wacht op een goed moment om te kopen. Je Hopper zal doorgaan om dit bericht in de output weer te geven, je kunt dit bericht negeren.

Wanneer je hopper naar doelen zoekt, wordt dit bericht weergegeven, zodat je weet dat je hopper op zoek is naar een goed moment om te kopen. Soms met backtested configuratie-pools, zijn je drempels in "Meerdere TA geavanceerde instellingen" te hoog (te conservatief om koopsignalen te verkrijgen). Pas dan de standaard instellingen aan, dit zal het gemakkelijker maken voor je Hopper om een nieuw doelwit te vinden.