Je coins synchronizeren

Als je eerder op een beurs hebt gehandeld, is het eenvoudig om de posities in de hopper te synchroniseren met de door jouw gekozen beurs.

Als een positie door de hopper is verkeerd is gesynchroniseerd vanwege een vulfout of een andere mogelijkheid, is synchroniseren de manier om de hopper weer op het goede spoor te krijgen.

- Ga naar je dashboard,

- Blader naar de lijst met jouw coins,

- Klik op synchronize assets,

- Vul de juiste waardes in (de huidige ticker is standaard gekozen, maar dit moet jouw buy-rate zijn,

- En klik op synchroniseren.

Happy Hopping!