Kan ik een positie toevoegen die ik heb gekocht op mijn gekozen beurs?

Ja, klik op de knop "Synchroniseren" op het tabblad Huidige activa in uw dashboard.

- Je kunt je posities synchroniseren als je handmatig valuta's hebt gekocht die je wilt importeren.

- Als je posities probeert te verkopen en ze niet meer in je dashboard ziet staan, maar ze nog steeds op je beurs staan, kun je ze importeren en opnieuw verkopen.