Kan ik profiteren van samengestelde interest?

Hallo daar, Hoppers!

Veel mensen hebben contact met ons opgenomen met de vraag "Kan ik profiteren van samengestelde rente"

Met Cryptohopper kan dat!

In het tabblad config kun je de hopper vertellen om X-bedrag van je basisvaluta te investeren. Of als je het "maximum toegewezen bedrag" (Maximum allocated amount) volledig leeg laat (er zou een grijs cijfer verschijnen), zal de hopper zijn best doen om 100% van je activa te beleggen en dat blijven doen. In dat geval zal elk percentage gemaakte winst het bedrag verhogen van je basisvaluta die je per positie verhandelt, waardoor je de winst kunt vergroten die je mogelijk kunt maken! Het is geen garantie, het hangt altijd af van de marktomstandigheden en de door jouw bepaalde instellingen.

Veel geluk!