Je poloniex account gereed maken

Hallo Hoppers!

In deze tutorial leggen we uit hoe je je Hopper en Poloniex account configureert.
Jouw Hopper zal namens jou handelen op je Poloniex account, waar jouw Bitcoins worden opgeslagen.

Maak een account aan bij Poloniex.com
Eerst gaan we uw Poloniex account aanmaken. Ga naar Poloniex.com

Na registratie dien je je account te verifiëren. Dit, om het witwassen van geld te voorkomen.

Financiering

Op Poloniex handelt je Hopper met Bitcoins. Het belangrijkste doel op Poloniex is om meer Bitcoins te verzamelen.

Ga naar Balances (Balansen) - > Deposits & Withdrawals (Stortingen & Opnames)Bitcoin storten

Zoek naar Bitcoin en klik op Storten. Je ziet hier je Bitcoin-deposit-adres. Stuur je Bitcoins naar dit adres.

Controleer of je Bitcoin hebt geselecteerd en naar welk adres je je Bitcoins stuurt.

Heeft u geen Bitcoins? Koop ze hier.

API-sleutel

Om namens je te handelen, hebben wij toestemming van je nodig. Daarom hebben we een API-sleutel nodig.

Ga naar het vervolgkeuzemenu "Instellingen" -> klik op API-toetsen

Druk op 'Generate New Key'

API-sleutel
Wij hebben de API-sleutel en de geheime sleutel nodig.

Wanneer je je API-sleutel aanmaakt, kun je kiezen of je wilt dat Cryptohopper alleen kan handelen of dat wij ook kunnen opnemen.
Met opnemen aangevinkt, kun je je winst rechtstreeks van de Cryptohopper.com-account naar je privé Bitcoin-portemonnee sturen.

Configureer uw Hopper

Ga naar uw dashboard op Cryptohopper.com. Klik op Config.

U kunt uw API-sleutel en geheime sleutel onderaan invullen en ervoor zorgen dat u op save klikt.

Ready to trade

Dat is het! Je hopper is klaar om te traden! Heb je al Bitcoins op je Poloniex account om mee te handelen?
Zo niet, kijk dan op onze tutorials pagina voor informatie over het kopen van Bitcoins.
Voor meer informatie over de beste hopperinstellingen, kan je terecht bij onze tutorials.

Happy Hopping!

Cryptohopper.com