Ik heb betaald, maar mijn abonnement is niet actief.

- Heb je een upgrade van onze Explorer (trial)? Met ons systeem kun je meerdere Hoppers hebben.

Je nieuwe pakket is actief, je Explorer (trial) ook. Je kunt je nieuwe abonnement toewijzen aan je bestaande of nieuwe template via de knop ''Abonnement toewijzen'' rechtsboven in het tabblad 'je Hoppers'

- Heeft je betaald met een cryptovaluta? Het kan even duren voordat de transactie is ontvangen. Je kunt deze voortgang volgen in het nieuwe tabblad ''Betalingen''.

Het komt vrij vaak voor dat de kosten van de miners (miners fee) vergeten worden om in de transactie te worden opgenomen. Als dit het geval is, open dan een ticket bij onze support desk, en zij zullen de betaling dan handmatig goedkeuren.