Je kraken account gereed maken.

Hallo Hoppers!

Bedankt voor het aanmaken van een account op cryptohopper.com. Maar wat nu?

Je hopper is ontworpen om namens jouw te handelen op een beurs van je keuze. Hier stort je je geld en dit is ook waar je Hopper actief is.

In deze tutorial leggen we je uit hoe je een account aanmaakt bij Kraken. We laten zien hoe je geld kunt storten en hoe je de Hopper de API-sleutels kunt geven, zodat hij namens jouw kan handelen.

Klaar? Laten we gaan.

Een account aanmaken bij kraken.com

Eerst gaan we een account aanmaken op kraken.com

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met een activeringslink. Klik op de link en je account wordt geactiveerd. Je hebt eindelijk een Kraken-account! Dat was toch gemakkelijk? Laten we nu verder gaan.

Jezelf verifieren
Je moet jezelf verifieren om het witwassen van geld te voorkomen.
Ga naar "Get Verified". Je hebt een "tier 2" rekening nodig om fiat valuta's (Euro's, Dollars, Yen's etc) te kunnen storten.
Onderaan die pagina vind je een eenvoudige stap-voor-stap uitleg over het invullen van alle vereisten.
Als je eenmaal alles hebt ingevuld, afhankelijk van het niveau dat je wilt worden geverifieerd, kun je direct worden geverifieerd maar voor niveau 3 of hoger kan het een paar dagen duren.

Je account is geverifieerd! Laten we nu je account financieren!

Je account financieren
Ga naar 'funding, en druk op de valuta die je wilt storten. In deze tutorial, zullen we de euro storten.

Stortingsmethode
Kies uw stortingsmethode. Als je in Europa woont, is SEPA de beste methode.

Kraken laat zien op welke bankrekening je moet storten en wat belangrijk is om in te vullen.
Zorg ervoor dat je de referentie toevoegt, zodat Kraken weet dat het op je rekening moet worden gestort.

De storting duurt normaal gesproken 1 werkdag.
In de tussentijd kun je je hopper de benodigde API-sleutels geven en configureren. Wanneer je geld binnenkomt, zal je Hopper direct beginnen te hoppen.

API keys

Ga naar settings -> API -> druk 'generate new key'.

Toestemmingen

Zorg ervoor dat je de juiste toestemmingen (permissions) aanvinkt.

-Extra-
Net hierboven, is het veld 'nonce window'. Vul hier in: 1000000.
Zo voorkom je HTTP network afwijkingen.

Get to the (C)hopper!

Hierna moet je je public & private key kopieren naar je Hopper. Ga naar je dashboard op cryptohopper.com -> klik op config, en vul beiden API key en Private key in.

Je bent klaar! Als je fondsen op de exchange zijn, zal de Hopper starten met handelen.

Als je verder nog vragen hebt, kan je het op onze discord of social media vragen. Ook hebben we een forum, dit kan je vinden op cryptohopper.com in het zijbalkje.

Happy Hopping!

cryptohopper.com