Trailing stop-loss

Trailing stop-loss is anders dan een normale stop-loss instelling. Bij normale stop-loss als je het percentage instelt op 6%, wordt de valuta verkocht met een verlies als het meer dan 6% daalt. Met trailing stop-loss houdt het de koers bij en beweegt de stop-loss rate naar boven wanneer de koers van de valuta stijgt. Dus als je het trailing stop-loss percentage instelt op 1% dan heeft u een stop-loss van min 1% van de hoogste koers die het bereikt heeft. Dus als de valuta 10% omhoog gaat, zal het stop loss(sell) op 9% winst komen. Met trailing stop verlies je niet wanneer je winst % hoger stijgt dan je verwacht. Hieronder vind je hoe u dit kunt controleren

Arm stop-loss

Als je alleen de stop-loss trail omhoog wilt laten gaan wanneer er winst wordt gemaakt, dan moet je de trailing stop-loss op een bepaald percentage zetten. De arm trailing stop-loss instelling is voor wanneer de trailing stop-loss moet beginnen met trailing, bijvoorbeeld wanneer de prijs 2% hoger is.

Gebruik alleen trailing stop-loss

Wanneer je deze optie selecteert, wordt de procentuele winstinstelling van de positie en je configuratie genegeerd en wordt de positie verkocht wanneer het trailing stop-loss wordt geactiveerd.

Reset stop-loss na mislukte order

Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt de trailing stop-loss gereset nadat een trailing stop-loss verkooporder is geannuleerd/uitgesteld.

Opmerking: Wanneer deze optie is ingeschakeld, zal een nieuw trailing stop loss starten na het handmatig annuleren van de order.

Voor meer informatie:

https://www.youtube.com/watch?v=EED6DXzTMbw