Gekoppeld aan mijn beurs, maar er gebeurt niets

Heb je alle stappen gevolgd, maar toch lijkt het erop dat er niets gebeurt? Controleer de onderstaande stappen om het probleem te vinden.

Controleer de juiste API sleutels:

Heb je dubbel gecontroleerd of je de juiste API publieke en geheime sleutel hebt ingevuld? Controleer of er witruimte is rond de API-sleutels en of de API-sleutels correct zijn. Voer ze opnieuw in om zeker te zijn. Je kunt ook proberen om een nieuwe publieke/geheime sleutel te genereren.

Als je een verkeerde API sleutel hebt ingevuld, geeft je Hopper de volgende fout:

2017-08-21 16:21:30 UTC - ERROR - kon geen openstaande orders krijgen: Ongeldige API sleutel/geheim paar.

Saldo in base currency (basisvaluta):

Heeft je hopper een saldo in de valuta die je hebt geselecteerd als base currency in uw hopper configuratie? Controleer of er voldoende geld op je beurs staat.

Kopen en verkopen ingeschakeld:

Is je Hopper/kopen/verkopen/verkopen ingeschakeld? Kijk in je Hopper dashboard aan de rechterkant.

Loopt je Hopper nog steeds niet?

Als uw hopper na controle van deze stappen nog steeds niet draait, neem dan contact op met support. Houd er wel rekening mee dat de Hopper nog wel tijd nodig heeft om de gekozen strategy/signalers te scannen, dit kan even duren (afhankelijk van je abonnement)