Signal errors

Hallo, hoppers!

Veel gebruikers geven de voorkeur aan het gebruik van externe signaalgevers boven het creëren van een eigen configuratie, wat prima is.

Soms hebben hoppers echter moeite met het ontvangen van de signalen. Hieronder vindt u een lijst van onze meest bekende fouten en manieren om deze op te lossen.

Constante time-outs

Wanneer een munt wordt gesignaleerd, is het heel goed mogelijk dat de markt een beetje volatiel is, normaal gesproken plaatst de hopper een limietorder tegen de huidige prijs. Als de markt wordt volatiel is en deze order niet wordt gevuld, dan zal de positie niet worden gekocht.

Oplossing:

Gebruik percentage hoger bod (percentage higher ask), dit zal iets hoger bieden dan de huidige prijs, wat betekent dat de order een grotere kans heeft om gevuld te worden.

Helemaal geen signalen ontvangen

Signalers hebben meestal een voorkeursmarkt, een voorkeurspaar en een voorkeur voor een basisvaluta. Controleer welke munten uw favoriete signaalgever het meest uitzendt en pas uw hopper daar op gebaseerd aan.

Oplossing: Controleer welke munten de signaalgever verstuurt en in welk basispaar, pas uw hopper daaraan aan en zorg ervoor dat de munten die u in uw configuratie laat verhandelen overeenkomen met de munten die uw favoriete signaalgever geneigd is te versturen (Hero gebruikers kunnen hiervoor de optie alle signalen gebruiken)

Voor meer informatie:

Configure signals

Crypto signals

Happy Hopping!