Beursticker

Met het configuratieveld ''Use ticker rate'' kun je selecteren welke waarden van de beursticker gebruikt moeten worden.

Hoogste bod / Laagste vraag:

Bij selectie van het hoogste bod of de laagste vraagwaarde van de beursticker wordt de hoogste of laagste vraagwaarde gebruikt.

Gebruik laatste indien hoger/lager:

Bij selectie van de laatste prijs op de beurstikker wordt de laatste prijs gebruikt in plaats van het hoogste bod of de laagste vraagwaarde.

Gebruik altijd het laatste vinkje

Bij het selecteren van de laatste prijs op de beursticker wordt altijd de laatste prijs gebruikt. Hoogste bod en laagste vraag worden genegeerd.